Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis

Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis Passport saka St. Kitts lan Nevis

Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis

  • Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - Dana Pertumbuhan Sustainable (SGF), pelamar Tunggal
    Citizenship of St. Kitts and Nevis - Sustainable Growth Fund (SGF), Single applicant - Citizenship of Saint Kitts and Nevis
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - kulawarga Pertumbuhan Dana Lestari (SGF)
    Citizenship of St. Kitts and Nevis - Sustainable Growth Fund (SGF) family - Citizenship of Saint Kitts and Nevis
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - Investasi real estate, kulawarga
    Citizenship of St. Kitts and Nevis - Real estate investment, family - Citizenship of Saint Kitts and Nevis
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis
    Reguler regane
    $ 13,500.00
    Harga jual
    $ 13,500.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu
  • Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis - Investasi real estate, pelamar tunggal
    Citizenship of St. Kitts and Nevis - Real estate investment, single applicant - Citizenship of Saint Kitts and Nevis
    Vendor
    Kewarganegaraan Saint Kitts lan Nevis
    Reguler regane
    $ 12,000.00
    Harga jual
    $ 12,000.00
    Reguler regane
    Rega unit
    saben 
    Sold metu

Kewarganegaraan St. Kitts lan Nevis • PILIHAN PERKHIDMATAN

Keuntungan Saint Kitts lan kewarganegaraan Nevis

Program St. Kitts lan Nevis kanthi Program Investasi dianggep minangka salah sawijining sing paling misuwur. Paspor negara iki bakal dadi pilihan sing cocog kanggo sing pengin entuk kesempatan ngunjungi luwih saka 150 negara tanpa visa (kalebu UE lan Inggris), uga ngoptimalake pajak. Antarane kaluwihan program kewarganegaraan investasi Saint Kitts yaiku wektu pangolahan sing cepet, ora ana kahanan omah ing negara kasebut, uga jaminan kerahasiaan.

Apa syarat kanggo investor?

Ora ana cathetan pidana

Kepatuhan Umur (18+)

Kamungkinan kanggo konfirmasi kasunyatan sing nampa dana kanthi sah

Rajin amarga sukses

Bebarengan karo investor, sampeyan bisa ngetokake paspor kanggo bocah (umure ora luwih saka 30 taun), pasangan, sedulur (kurang saka 30 taun), wong tuwa (umure luwih saka 55 taun). Sanalika, kategori sing didhaptar (kalebu bocah sing umure luwih saka 18 taun) kudu sacara finansial gumantung karo investor.

Opsi investasi

Ragad sing ora bisa dibalekake. Investasi minimal kanggo entuk paspor Saint Kitts nggunakake metode iki yaiku 150 ewu dolar AS. Yen kewarganegaraan mesthine bisa dipikolehi ora mung saka investor dhewe, nanging uga luwih saka 3 tanggungan, dibutuhake pambayaran tambahan 10 ewu dolar AS kanggo wong kasebut.

Tuku real estate. Opsi iki kanggo njupuk paspor kanggo Saint Kitts lan Nevis nyakup tuku real estate kanthi rega 400 ewu dolar AS, miturut kepemilikan obyek sing dipikolehi suwene paling ora 5 taun. Sampeyan uga bisa nandur modal 200 ewu dolar AS, nanging ing kasus iki bakal bisa adol obyek kasebut sawise 7 taun. Dhaptar obyek sing kasedhiya kanggo tuku miturut program kewarganegaraan investasi disetujoni dening pamrentah.